Alpe d’Huzes 2024

Samen met mijn zoon Christiaan en mijn vrouw Marjolijn doen we als team “Wilskracht” mee aan Alpe d’HuZes 2024. Dit om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Voor diegene die het hebben, … die het hadden… en die het nooit hopen te krijgen.

Ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?

Iedereen die ons inmiddels al heeft gesponsord, wil ik hierbij nogmaals heel vriendelijk bedanken. Voor degene die dat nog nog niet hebben gedaan hierbij mijn Kerstwens: zoveel mogelijk geld ophalen voor Alpe d’HuZes. Help jij mij die wens te vervullen? Doneer en kies een kerstbal uit om in de kerstboom op mijn actiepagina te hangen. Ga naar mijn actiepagina:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/micheldalmeijer/alpe-dhuzes

Fijne Feestdagen en een gezond en gelukkig 2024 toegewenst.

Met vriendelijke en sportieve groet, Michel Dalmeijer

Deel dit bericht: