TCVP Cyql-app

Beste leden van de TCVP,

Hierbij willen wij jullie graag uitnodigen om deel te nemen aan de Cyql-app welke we als aanvulling op onze TCVP-website introduceren.  

Samen fietsen is leuker: de Cyql-app maakt het makkelijker om een gezamenlijke rit te plannen. Met de app kun je eenvoudig gezamenlijke ritten plannen en met elkaar delen. Via Cyql vind je praktische informatie over een rit op een centrale en overzichtelijke plek.

 

Enkele voordelen en afspraken welke deze app voor onze vereniging met zich meebrengt zijn:

  • Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de agenda van de fietsclub en ontvang push-notificaties zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Denk hierbij ook aan notificatie als er op het laatste moment een rit afgelast wordt (veel snellere communicatie naar de leden toe t.o.v. berichten op onze website of via de e-mail).
  • Geen onoverzichtelijke Whatsapp-groepen meer maar alle relevante communicatie rondom je fietsclub in één app. In een Whatsapp-groep gaan lang niet alle berichten over de aankomende groepsrit. Belangrijke informatie en wijzigingen zie je zo makkelijk over het hoofd. Via Cyql heb je alle informatie over de gezamenlijke rit, zoals tijdstip, verzamelplek, route, afstand, duur, snelheid en tussenstops, onder één knop. Daarnaast is het laagdrempeliger om eens samen te fietsen met clubgenoten die je nog niet zo goed kent, gezellig toch!
  • Raadpleeg het handige smoelenboek en kom in contact met andere leden van de fietsvereniging. Nu komt het voor dat je niet altijd weet welke naam bij welk gezicht hoort en/of andersom. Het verzoek is om dan ook een duidelijke (pas)foto van jezelf op je profiel te plaatsen zodat je goed herkenbaar bent voor de andere leden en dus geen foto plaatsen met helm en fietsbril op en/of vanuit de verte genomen.
  • Vind passende ritten op basis van snelheid, afstand en duur. Stem de verwachtingen vooraf af en fiets hierdoor samen veiliger in een groep.
  • Het is leden toegestaan om naast de ritten welke door onze vereniging worden aangemaakt (denk hierbij aan onze clubritten, vossenjachten, MTB-ritten, etc.) zelf ook ritten aan te maken, echter houd er hierbij wel rekening mee dat, zoals al eerder door het bestuur gecommuniceerd, de door jouw aangemaakt rit dan niet het programma van de vereniging verstoord!

Zie voor meer informatie over de Cyql-app:
De website van Cyql: https://cyql.app/nl/home 
Kennisbank en handleiding: https://help.cyql.app/nl/support/solutions

Zie hier voor een filmpje met uitleg over deze app:
https://youtu.be/UKcmc8-iNX0
https://youtu.be/pPOb2LlD3vU

Stappenplan installeren van de Cyql-app en aanmelden bij de TCVP:

Downloaden van de Cyql app kan door een onderstaande link te te gebruiken of door in de Apple of Google Playstore te zoeken op Cyql:
Download voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=app.cyql.app
Download voor Apple: https://apps.apple.com/us/app/cyql/id1552276793

Na de installatie van deze app: registreer je als gebruiker door een profiel aan te maken (graag inclusief een herkenbare (pas)foto van jezelf). Om je vervolgens bij onze vereniging aan te kunnen melden is het nodig om een activatiecode in te voeren, dit kan door onderstaande code in te typen.
Activatiecode intypen: 9ETNB66E
Hierna zal onze clubbeheerder een bericht ontvangen van deze aanmelding en moet deze goedkeuren. Na goedkeuring ontvang je een bericht zodra je toegang hebt gekregen tot de TCVP-omgeving, heel veel succes en plezier met de Cyql-app.

Let op: deze TCVP Cyql-app is exclusief bestemd voor leden van de TCVP! Niet leden welke “misbruik” van de activatiecode proberen te maken zullen dan ook geen toegang krijgen tot de TCVP Cyql-app van onze clubbeheerder.