Avond Fiets4daagse 2024

Avond Fietsvierdaagse 2024

Toerclub Voorne-Putten is dé fietsvereniging van Nissewaard welke zich inzet voor fietsplezier in de breedste zin van het woord. Sinds mensenheugenis organiseren wij o.a. de Avond Fietsvierdaagse in en rondom Spijkenisse. Een evenement voor kinderen, ouders en grootouders, kortom het gehele gezin. E-bikes, gewone fietsen, MTB- en racefietsen zijn allemaal welkom. Met interessante routes door het karakteristieke landschap van ons eiland Putten. Ieder jaar weer met boeiende stempel- en startlocaties in Spijkenisse en in de omliggende dorpen en kernen. Editie 2024 wordt verreden van maandag 24 t/m donderdag 27 juni (week 26). Hopelijk kunnen wij u (weer) ontmoeten.

De avond fietsvierdaagse is bij uitstek het evenement voor jong en oud. Samen fietsen door de Nissewaardse kernen en onze mooie natuur. Je kunt kiezen uit afstanden van 35, 25, 15 en speciaal voor de jongste 8 km. Kinderen t/m 14 jaar fietsen gratis mee, mits onder begeleiding van een volwassene.
Op maandagavond 24 juni 2024 start de AF4D vanaf ons clubhuis aan het Wielrenpad 2. De eindlocatie is de startlocatie van de volgende dag.

Voor-inschrijven kan vanaf zaterdag 4 mei 2024 bij de bekende voorverkoop adressen:
Kees van Dijk, Theemsweg 1a
Bike totaal, Marrewijklaan 10
5

Dus papa’s en mamma’s / opa’s en oma’s neem jullie kinderen, vrienden of familie mee en fiets met ons de avond fietsvierdaagse 2024.