Avondfiets4daagse

Toerclub Voorne-Putten organiseert al sinds mensenheugenis de avond fietsvierdaagse vanuit Spijkenisse. De avond fietsvierdaagse is bij uitstek het evenement voor jong en oud. Samen fietsen door de Nissewaardse kernen en onze mooie natuur. Je kunt kiezen uit afstanden van 15, 25, 35 en speciaal voor de jongste 8 km. Kinderen t/m 14 jaar fietsen gratis mee, mits onder begeleiding van een volwassene. 
Op maandagavond 24 juni 2024 start de AF4D vanaf ons clubhuis aan het Wielrenpad 2. De eindlocatie is de startlocatie van de volgende dag. Voor-inschrijven kan vanaf zaterdag 4 mei 2024 bij de bekende voorverkoop adressen: Kees van dijk (Theemsweg 1a), Bike totaal (Marrewijklaan 105) 
De avond fietsvierdaagse brengt je naar markante plekken op en rondom Voorne-Putten met bijzondere stempelposten. Denk aan een bierbrouwerij, gevangenis of een boerderij op een unieke locatie. Onze burgervader lost het startschot op de laatste avond. En waar worden dit jaar de medailles omgehangen??? Dus papa’s en mamma’s/ opa’s en oma’s neem jullie (klein)kinderen, vrienden of familie mee en fiets met ons de avond fietsvierdaagse 2024. 
De organisatie A4FD
Toerclub Voorne-Putten
Deel dit bericht: