clubritten 7 juli 2024

beste TCVP-ers.

 
a.s. zondag 7 juli weer 3 clubtochten,
 
A-groep 8.00 uur Graafstroom Lingetocht 165 km riteigenaar Koos van Wensveen
B-groep 8.30 uur Zoeterwoude Dorp 110 km riteigenaar Aad van der linden
C-groep 9.00 uur Middeleeuwse dijkentocht 70 km riteigenaar Gert Kleinherenbrink
 
D-groep 11.00 uur Hellevoetsluis 45 km riteigenaar Piet Klein startlocatie Eten & Drinken ’t Plateau 2
 
Als je in de Cyql-app op de hoogte gehouden wilt worden over een bepaalde rit dan dien je je wel eerst aan te melden voor die betreffende rit!
Als je je niet hebt aangemeld voor een bepaalde rit dan ontvang je namelijk ook geen updates over deze rit en kun je ook geen gebruik maken van de berichtenfunctie onder deze rit (de z.g.n. chat functie). Het aanmelden voor een rit in de Cyql-app gaat heel eenvoudig door de rit naar keuze te selecteren en hierin aan te geven dat je meegaat door het schuifje opzij te bewegen. Het aanmelden voor een rit is niet alleen handig voor jezelf zodat je op de hoogte blijft en berichten kunt lezen of sturen maar is ook erg handig voor de organisatie zodat we er rekening mee kunnen houden hoeveel personen er ongeveer aan mee zullen doen. Dus mocht je van plan zijn om met een rit mee te doen, laat dit in de Cyql-app dan ook weten.
We hopen op een grote opkomst, mede als beloning voor al de inspanningen van onze gewaardeerde vrijwilligers.
 
Meer informatie over de Cyql app en hoe je je kunt aanmelden staat op onze site.
 
Ook is het handig om toch wat kleingeld mee te nemen omdat we steeds vaker merken dat horecagelegenheden niet meer afzonderlijk willen afrekenen. In dat geval betaalt er 1 en de rest betaalt diegene.
Deel dit bericht: